Üyelik Başvurusu İçin Lütfen Formu Doldurunuz Üyelik Başvurusu İçin Lütfen Formu Doldurunuz

E-Posta Adresiniz *
"Bu aynı zamanda sitemize giriş yaparken kullanıcı adınız olacaktır."
:
Adınız * :
Soyadınız * :
Baba Adı :
Anne Adı :
Cinsiyetiniz :
Doğum Tarihiniz :
Yaşadığınız Yer :
Cep Telefonu Asıl :
"Önemli duyurları SMS kanalıyla almak için lütfen giriniz. Format olarak yurt içi 05052221133 şeklinde, yurt dışı ise başına 0 girmeden 334442224422 şeklinde olacaktır."
Sülaleniz Listede Var mı? :
Medeni Hali :
Vakıf Göreviniz Var mı? :
Şifreniz * :
Lütfen Msn, Facebook gibi önemli yerlerdeki şifrenizi kullanmayınız.
Üyelik İçin Site Kullanım Sözleşmesi
  1. Bu köy portalının işletme hakkı Çankırı ıldızım köyü vakfına aittir. Siteye üye olan kullanıcı bu hakkı kabul eder.
  2. Siteye üye olan kullanıcı sadece kendi sülalesine ait resim ve videoları gönderme hakkına sahiptir. Başka sülalelere ait resim ve video gönderim hakkına sahip değildir.
  3. Üye köyümüzle alakalı her türlü resim, video gönderimi yapabilir.
  4. Üye site genelinde bıraktığı mesajlardan kendisi mesuldur. Vaakfımız bu mesajlardan sorumlu olmayacağını peşinen kabul eder.
  5. Üye bu siteye üye olmakla aşağıdaki maddeleri uyacağını kabul etmiş sayılır
    • Bir başkasını aşağılayıcı, rencide edici, küçük düşürücü mesaj bırakılmayacağını
    • Mensubu olmadığı sülaleri aşağılamak, küçük görmek, iftirada bulunmak gibi eylemlerden kaçacağını
    • Genel ahlaka aykırı hareket etmeyeceğini
    • Bırakılan her mesaja karşı saygılı davranacağını
    • T.C. yasalarına aykırı mesaj bırakmayacağı, resim ve video göndermeyeceği
    • Köy mensuplarının ırk,örf,adet,gelenek,dini yaşayış,şive gibi özelliklerine karşı saygılı davranacağını
  6. Vakfımızın tüm bu maddelere uymayan üyelerin üyeliklerini iptal etme hakkına sahiptir.
Gönder tuşuna basarak bu sözleşmedeki tüm maddeleri kabul etmiş oluyorsunuz.
Gönder