"Üyelerimizden Mesajlar" kategorisine ait mesajlar listelenmektedir.
19 Ekim 2013

ÇOK SEVGİLİ AKIN AİLESİNİN BÜYÜĞÜ ALİ AKIN'A (KÜRT ALİ ) ALLAHTAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM. ALLAH SABIRLAR VERSİN, KALANLARINA UZUN ÖMÜRLER İHSAN EYLESİN.

13 Ekim 2013

Zehra hanım merhaba, Her sene geleneksel olan köy gezimiz var.Tarihi mayıs sonu veya haziran başında uygun bir tarih seçilerek gerçekleştiriliyor.Onun haricinde tarihi turistik yörelerimize üyelerimizin talepleri doğrultusunda geziler organize ediliyor.Gezi,cenaze,yaren vs... organizasyonlarımız üyelerimize cep telefonu mesajı ile ulaştırılıyor.Şayet sizinde böyle bir talebiniz olursa telefon numaranızı mesaj sistemine kaydedebiliriz.Ayrıca sitemizde de birçok haber paylaşılıyor.Sosyal medya dan da aktif olarak bilgilenme yapabilirsiniz.özellikle facebokk ta haberler paylaşılmaktadır. İyi günler diliyorum.Şimdiden bayramınız mübarek olsun.

merhabalar benim geçmişim ıldızımlı fakat ben ıldızımı hiç görmedim merak ediyorum eğer köye gezi düzenlenirse haberim olursa katılmak akrabalarımı görmek isterim saygılarımla

05 Ekim 2013

Aysel hanım, İlginize teşekkürler.Konu ile ilgili açıklamayı yorumunuz altında bulabilirsiniz.Saygılarımla,

02 Ekim 2013

Sayın ilgililer sitenizin sağ üst köşesinde yeni açtığınız Esnaflar köşesine reklam amaçlı ilan vermek istiyoruz. Ücretler nasıl ve ne şekilde olacak detaylı bilgi alabilirmiyiz lütfen. Bekliyoruz. Teşekkür ederim.

23 Eylül 2013

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI GÜNLER DİLEKLERİMLE, BİR KONUYU MERAK ETTİM SORMAK İSTİYORUM. BU SİTEYE KAYITLI BİR SÜRÜ ÜYEMİZ VAR AMA MESAJLAŞAN, YENİ FİKİR ÜRETİP FİKRİNİ PAYLAŞAN, YADA UZUN YILLAR GÖRÜŞEMEYİP KOPMUŞ KİŞİLERİN BU SİTE SAYESİNDE BULUŞUP HABERLEŞİP MESAJ BIRAKMASI GİBİ GİRİŞİMLERİNİ GÖREMİYORUM. İSTERDİMKİ SİTEYE HER GİRİP BAKTIĞIMDA TANIDIK BİRİLERİNİ GÖREYİM, FİKİRLERİNİ OKUYAYIM ONU GÖREMİYORUM. BAKIYORUM HEP ESKİ MESAJLAR AYNEN DURUYOR. SAYIN HEMŞERİLERİMİZ VE AKRABALARIMIZ NEREDESİNİZ BİRAZ CANLANALIM LÜTFEN.

25 Mayıs 2013

Sayın YAŞAR ÇAY bey Çanakkale gezi resimleriniz çok güzel. Çok istediğim halde geziye katılamadım. Resimlerinizle sanki o kutsal yerlere bizzat gitmiş kadar oldum, çok gururlandım. Size ayrıca teşekkür ederim.

08 Mayıs 2013

FEDAKAR VE CEFAKAR BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN, AYRICA BU DÜNYADAN GÖÇMÜŞ EBEDİYETE İNTİKAL ETMİŞ ANNELERİMİZİN DE RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN.

20 Mart 2013

Sayın Yaşar Çay bey. öncelikle teşekkür ederim üyeliğim için. Daha önce 3-4 defa uzun uzun yazdım programda hata olmuş yazdıklarım uçtu daha sonrada fırsat bulamadım. Bunun için kusura bakmayın, şimdi mevzu ile ilgili kampanyalar başlatılabilir, nasılki insanlarımız yaren için köye gidiliyorsa köyümüzü güzelleştirmek içinde gidilebilir. Bende bu işe 1-2 elamanımı kanalize edebilirim, ayrıca resmi yerlere müracatla(belediye gibi) yardımlar talep edilebilir. İmza kampanyası başlatılabilir sonuçta hep birliklte birleşilerek olacak iş bu. Ben ümitliyim olamaz diye birşey tanımıyorum, dörtelle sarıldımı gerisi gelir. İyi günler dilerim.

08 Mart 2013

BÜTÜN KADINLARIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Sayfa 1 / 3 1-10 arası / 26 kayıt

MESAJ PANOSU - MESAJ GÖNDERİM FORMUMESAJ PANOSU - MESAJ GÖNDERİM FORMU